Samen sterk

De Werkgeverskring Wierden heeft een initiatief ontwikkeld voor alle ondernemers in de gemeente Wierden: Samen Sterk! De overheid en de Gemeente Wierden zorgen gelukkig voor financiële en fiscale regelingen om ondernemers die door de coronacrisis in de problemen zijn gekomen of gaan komen te ondersteunen.
Contact

Kennis delen

Door informatieve activiteiten en lezingen

Samenwerken

Leer andere ondernemers uit Wierden kennen en deel je kennis

Informele sfeer

Kennis delen in een ongedwongen sfeer en omgeving

Werkgeverskring wierden komt met initiatief tijdens de coronacrisis: Samen sterk

De Werkgeverskring Wierden heeft juist oog voor de vragen van ondernemers over de zakelijke en persoonlijke gevolgen van deze crisis. Deze hakken er vaak net zo hard in bij ondernemers. Juist nu is er behoefte aan een luisterend oor, iemand die meedenkt, mogelijke oplossingen of ideeën aandraagt en bedrijven aan elkaar verbindt.

Gratis advies voor alle ondernemers in de Gemeente Wierden

Daarom heeft het bestuur van de Werkgeverskring Wierden aan de Wierdense ondernemer Ard Heuten (www.inspirationbuilders.nl) gevraagd om zijn kennis en ervaring als organisatie- en ondernemersadviseur in te zetten voor de ondernemers in de Gemeente Wierden. U kunt kosteloos een gesprek (Corona-proof) plannen met Ard Heuten. Dit aanbod geldt voor alle ondernemers uit de Gemeente Wierden, dus niet alleen voor leden van de Werkgeverskring, maar ook voor de winkeliers, ZZP-ers en alle andere zelfstandigen.

Tijdens dit gesprek kan het gaan over de situatie van vandaag, maar ook alvast over de toekomst. Wat zijn jouw kansen na deze crisis? Wat kun je nu doen om hier straks sterker uit te komen? Juist vooruitkijken en denken in oplossingen is nu erg belangrijk.

Vraag en aanbod verbinden

Tevens kunt u aangeven wat u voor de andere ondernemers in Wierden kunt betekenen, of wat uw hulpvraag is. Wij zullen vraag en aanbod zo veel mogelijk lokaal verbinden. Kunt u iets betekenen op uw vakgebied voor een andere ondernemer, laat het ons weten! Zo geven we het begrip ‘Samen Sterk’ vorm en inhoud! Wij hopen hiermee te bereiken dat u nu, maar zeker na de crisis, weer kunt doen waar u goed in bent: ondernemen!