Cheques uitreiking haringparty

WIERDEN – De Werkgeverskring Wierden heeft vorige week haar jaarlijkse haringparty gehouden op het pleintje bij Gasterij de Oale Marckt in Wierden. De regen kwam soms met bakken uit de lucht, maar de tenten zorgden ervoor dat de tientallen bezoekers konden genieten van lekkere gerechtjes en drankjes en muziek. Daarnaast was het hoogtepunt van de avond de bekendmaking van de goede doelen die op financiële steun kunnen rekenen en de overhandiging van de cheques. Door middel van een bingomolen werd nummers getrokken. Die nummers corresponderen weer met de aanmeldingen en het winnende lid mag het bedrag schenken aan een goed doel in de gemeente Wierden.

Zo gaat er vijfduizend euro naar de stichting Herstel Kleine Historische Elementen. Het geld wordt gebruikt voor herstel van de oude wegwijzer op het Burgemeester van den Bergplein. Hendri Elferink en Freddy Nijhof mochten de cheque ontvangen. Daarnaast gaat een cheque van duizend euro naar Stichting Bowie. Jarno Oude Booijink van de MeubelZwagerij was de winnaar en schonk het bedrag aan Bowie. Ook kan de onderhoudsgroep van de MTB-route rondom Wierden duizend euro tegemoet zien. Walter Nijhof van Nijwald was de winnaar en schonk deze cheque aan hen.

 

Bron: De Wiezer

Wiezo logo

Al sinds een aantal jaren organiseert de Wiezo-organisatie op de vrijdagmiddag (21 juli) tijdens de Wiezo een Ondernemersborrel op het Binnenbof. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Let op: in verband met de beperkte plekken, kunt u maximaal 1 introducé meenemen. Aanmelden is verplicht (via onze App), u ontvangt tzt via de organisatie van de Wiezoborrel uw toegangsticket.

Meer nieuws