Per 1 juli is Wensink Pensioen B.V. samen gegaan met Levers Ter Braak Pensioenadvies onder de naam LTB Wensink Pensioenconsultants B.V. De nieuwe combinatie behoort tot de drie grootste pensioenadvieskantoren van Twente, waarbij vooral de kwaliteit van dienstverlening voorop staat.

Steeds meer klanten weten Wensink Pensioen te vinden en het klantenbestand is flink gegroeid. Om u een persoonlijke service te kunnen blijven bieden is er voor gekozen samen te gaan met Levers Ter Braak. Levers Ter Braak is naast pensioenadvies actief op het gebied van verzekeren, bedrijfsfinancieringen en werknemersverzekeringen voor ondernemingen en hypotheken en financiële planning voor ondernemers. In 2020 heeft Levers Ter Braak de pensioenportefeuille van KroeseWevers overgenomen.

LTB Wensink Pensioenconsultants BV zal gaan werken vanuit het pand aan de Wierdensestraat 136 te Almelo. De huidige eigenaren Peter Wensink en Tom Oude Avenhuis gaan mee naar deze locatie. Peter Wensink zal zich bij LTB Wensink Pensioenconsultants gaan bezighouden met de advisering aan klanten en leiding geven aan de pensioenafdeling. Tom Oude Avenhuis zal verder gaan als zelfstandig Financieel Planner. Jarno Kotte en Ronnie Haarman zijn naast ondernemersadviseur van Levers ter Braak ook werkzaam als pensioenconsultant bij LTB Wensink Pensioenconsultants.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie, een afspraak of een second opinion. We zijn te bereiken op ons vertrouwde nummer 0546 -769 116.

Meer nieuws