Uitreiking cheques haringparty 2024

Op dinsdag 18 juni vond de jaarlijkse Haringparty van de werkgeverskring plaats op het Oude Marktplein. Ondanks het wisselvallige weer was de opkomst geweldig, met ruim 175 aanwezigen die genoten van een gezellige en smaakvolle avond. 

Tijdens het evenement werden twee cheques verloot onder de aanwezige leden, met een waarde van € 2.500 per stuk, welke door de winnaars aan een goed doel binnen de gemeente Wierden geschonken mochten worden. De gelukkige winnaars van de cheques waren Wilmer Kippers en Bert Scharphof. Zij hebben de cheques geschonken aan DieVers en aan de Stichting Over@Leven. 

DieVers is een kleinschalige zorgaanbieder die passende zorg biedt aan jongeren met een beperking. Het is een plek waar iedereen mag zijn zoals hij/zij is.

Stichting Over@Leven biedt hulp aan mensen en gezinnen die getroffen zijn door ernstige en/of langdurige ziekte. Ze bieden zowel financiële als structurele steun en delen waardevolle tips en ervaringen voor mensen die met kanker te maken krijgen. Hun missie is om samen te overleven en steun te bieden in moeilijke tijden.

De trekking van de winnaars werd verricht door notaris Rudi van Goor met behulp van de traditionele bingomolen. De cheques zijn inmiddels uitgereikt aan Dievers en Stichting Over@Leven en komen zeer goed terecht!

Het was een zeer geslaagde avond, waar niet alleen de haring en de gezelligheid centraal stonden, maar ook het goede doel een belangrijke rol speelde. We danken alle aanwezigen voor hun bijdrage aan deze bijzondere avond en feliciteren de winnaars en de stichtingen met hun cheques.

Meer nieuws