• Samenwerken

    Samenwerken

  • Kennis delen

    Kennis delen

  • business<br /> to business

    business
    to business

Staat van Innovatief Twente

Op donderdag 30 oktober jl. heeft de bijeenkomst ‘Staat Van Innovatief Twente’ plaatsgevonden. Regio Twente, provincie Overijssel en Kennispark Twente hopen dat de aanwezige Twentse bestuurders, raadsleden en leden van Provinciale Staten tijdens deze avond een goed beeld hebben gekregen van (de investeringen in) innovatief Twente.

De ontvangen reacties waren veelal positief en de organisatie kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst met een mooie opkomst en voldoende inspiratie. De rondleiding door de HighTech Factory en The Gallery, als grootste incubator, heeft een mooi kijkje in de keuken bij enkele innovatieve ondernemers geboden. De expositie in de hal van de Gallery laat Twentse innovaties letterlijk voelen en zien. Tevens hebben ondernemers weten te verwoorden – en laten zien – waarom Twente behoort tot de meest ondernemende en innovatiefste regio’s van Nederland.

Misschien wilt u de films van de verschillende ondernemers bekijken of zou u graag de posters van de verschillende programmalijnen (van de Innovatiesprong Twente) doorlezen. Dat kan, hieronder vindt u de verschillende films en de posters. Ook staan hier een aantal foto’s die zijn gemaakt tijdens de rondleiding en bij de plenaire bijeenkomst.

Bekijk hier alle films (Blue4Green, Daisy, Memitas, TPRC, Kennispark) en foto's van de bijeenkomst terug.