• Samenwerken

    Samenwerken

  • Kennis delen

    Kennis delen

  • business<br /> to business

    business
    to business

Haringparty Wierden geeft cheques aan lokale goede doelen: Bowie en hospice

WIERDEN - Eigenaar Tijmon Vosselman van de Wierdense Albert Heijn en Gert Jan van Kamperdijk van Berdal Rubber en Plastics vaarden dinsdagavond niet de haring over de kop. Bij de haringparty van de Werkgeverskring Wierden hadden zij de winnende nummers, waardoor het tweetal ieder een cheque van 2.500 euro mochten uitdelen aan een goed doel. 

 

Vosselman koos voor de stichting Bowie, die uitgaand van de gezamenlijke kerken in Wierden en Enter zich  onder meer inzet voor schuldhulpmaatjes en de voedselbank. Van Kamperdijk had een voorkeur voor het hospice de Reggestroom dat zich in Wierden, Enter, Rijssen en omgeving inzet voor mensen met een ongeneeslijke aandoening in de laatste levensfase. 

Omgekeerde veiling

Werkgeversvoorzitter Olaf Weghorst telde een kleine 150 aanwezigen bij de party, dat waren er veel meer dan in 2017. Destijds werd de haringparty nieuw leven ingeblazen. Er werd toen ook gekozen voor het houden van een omgekeerde veiling, waarbij twee uitverkoren bezoekers een cheque aan hun favoriete goede doel mogen verstrekken.

Contributie zelfs verhoogd

,,We hebben hiervoor zelfs de contributie voor onze leden verhoogd’’, geeft preses Weghorst namens de Werkgeverskring Wierden aan. ,,Daardoor kregen we een aardig bedrag van 5.000 euro in onze kas, zodat we de twee cheques van 2.500 euro konden uitdelen. Onze leden waren zeer te spreken over deze nieuwe opzet van de haringparty, waarmee we dan ook zeker doorgaan.’’

Bron: TC Tubantia / Foto's: Elan producties

Bekijk hier alle foto's

2018_-_Haringparty_65.jpg