• Samenwerken

    Samenwerken

  • Kennis delen

    Kennis delen

  • business<br /> to business

    business
    to business

Aanmelden bij de werkgeverskring wierden

De Werkgeverskring Wierden (WKW) is een bloeiend netwerk van ondernemers uit de gemeente Wierden. Het doel is: ‘Behoud en versterking van het ondernemersklimaat in de Gemeente Wierden en de behartiging van de collectieve belangen van de leden van de WKW.’ Het lidmaatschap bedraagt € 675,- per jaar. Op jaarbasis worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals bedrijfsbezoeken, ondernemerscafe’s met boeiende sprekers, een zomerfeest etc. Ook heeft de Werkgeverskring Wierden goede banden met de Gemeente Wierden en vind er twee maal per jaar een overleg plaats tussen het bestuur en de Gemeente Wierden. Door u aan te sluiten bij de werkgeverskring Wierden maakt u kennis met de ruim 100 leden die allen directeur of eigenaar zijn van een bedrijf met een link naar de Gemeente Wierden. 

Vul onderstaand formulier in. Na ontvangst van het formulier wordt uw aanvraag in behandeling genomen. Er wordt vervolgens zsm contact met u opgenomen.

 Mocht u meer informatie willen over de Werkgeverskring Wierden, neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden.

Bedrijfsinformatie
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Fax
E-mail
Website
Facebook
Twitter
LinkedIn
Logo
Omschrijving
Persoonlijke informatie
Voorletters *
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer
Interesses
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto